Contact

Steeds meer mensen willen graag meer weten over de muntcapsules of willen hun mening delen. Wij bieden u deze gelegenheid aan. Wij willen graag dat alles met ons gedeeld kan worden en dat is dan ook de reden dat u in contact kunt komen met ons middels het contactformulier.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat de muntcapsules voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over de voordelen, de maten of andere bijzonderheden over de muntcapsules? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels het contactformulier. Wij staan open voor uw vragen en zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Ook wanneer u uw mening kwijt wilt over onze website, of ervaringen met ons wilt delen over muntcapsules kunt u deze met ons delen. Raadpleeg ook hiervoor het contactformulier en wij voorzien u binnen korte tijd van een reactie.
Gaat u binnenkort munten verzamelen of bent u net begonnen? Laat het ons dan horen en vraag ons naar de mogelijkheden wat betreft muntcapsules kopen, wij hebben veel adviezen voor u en delen deze graag met u, stuur ons dus gerust een bericht!
Denkt u er goed aan dat u het juiste telefoonnummer of mailadres in heeft gevuld, zodat wij u in ieder geval kunnen voorzien van een reactie? Wij danken u voor uw mening/vraag en hopen u snel van dienst te kunnen zijn op onze website.
[contact-form 1 “Contact form 1”]